woensdag 23 september 2020 t.e.m. vrijdag 23 oktober 2020

Thaise Vol-au-Vent met Mi-Cuit Tonijn, Scampi, Limoen en Soja

18,00

Kalfscarpaccio met Tartaar van Rund en Kreeft, Kruidenboter en Krabbenpoot

19,00

Soepje van Pompoen < Butternut >

8,00

 

 

Gebakken Zeetong met Fris Slaatje en Verse Tartaar

39,00
Heilbothaasje < Dijonaise > met Geplette Aardappel, Limoen en Snijbonen

28,00

Jakobsvruchten in Jus van Bouillabaisse met Gerookte Paling en Bloemkoolcrème

27,00

Salade met Geitenkaas in Spek, Scampi's, Jonagold en Honingdressing

23,00

Duo van Bosduif en Wilde Eend in Jus met Limoen en Oregano, Wortelcrème, Pompoen, Knolselder en Crumble van Ajuin

28,00

Filet Pur < Rossini > met Gebakken Eendenlever en Jus van Madeira, Gele Biet en Mosterdzaadjes

34,00

Ierse Ribeye met Pittige Tomatensaus, Croque van Iberico en Stroaardappeltjes

32,00