.

KERSTMENU

 

maandagavond 24 december 2018 starten vanaf 18u00

dinsdagmiddag 25 december 2018 starten tot 13u00

 

Fijne Hapjes

* * * * *

Jakobsvruchten met Rode Kokoskerrie

Gebakken met Mozzarella - Cordon Bleu met Iberico - Gestoomd met Pompoen

* * * * *

Heilbothaas en Tongreepje op Kruim met Mierikswortel

Tomaat, Prei, Raap en Spek - Kreeftentartaar

* * * * *

Hertenfilet < Gremolata > met Spruiten en Rode Bourgogne

Ananas - Witloof - Truffelpuree - Kruidenpannenkoek

* * * * *

Moelleux van Pure Chocola met Speculaasmousse

Viennoise - Merengue - Limoensorbet

 

€ 65 per persoon

€ 85 per persoon, all-in tot en met de koffie ( enkel per tafel )

reserveren = € 30 per persoon

rekeningnummer = BE68 7512 0704 5934     BIC : AXABBE22