.

KERSTMENU

 

dinsdagavond 24 december 2019 starten vanaf 18u00  (  = VOLZET  )

woensdagmiddag 25 december 20199 starten tot 13u00   (  = VOLZET  )

 

Fijne Hapjes

* * * * *

Zeeduivel met Sinaasappelsaus en Schaaldierenrisotto, Oosterse Groentjes en Filo met Zeevruchten

* * * * *

Jakobsvruchten en Gerookte Paling met Bouillabaisse, Venusschelpen, Bloemkoolcrème en Wortelchips

* * * * *

Filet Pure en Kalfszwezerik met Jus van Madeira, Knolselder, Gele Biet en Mosterdzaadjes

* * * * *

Zoete Finale

vanille - yuzu - kokos - mango - witte chocola

 

€ 65 per persoon

€ 85 per persoon, all-in tot en met de koffie ( enkel per tafel )

reserveren = € 30 per persoon

rekeningnummer = BE68 7512 0704 5934     BIC : AXABBE22