CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
73€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Asperges met Kreeftensausje en Gerookte Zalm Gevuld met Kreeftentartaar
° ° ° ° °
Tagliata van Holsteiner Filet Pur met Rucola, Gedroogde Tomaatjes,
Parmezaanse Kaas, Fleur de Sel en Balsamico
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta, Compote van Mandarijn en Merengue
S U G G E S T I E M E N U
73€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Vitello Tonnato met Steak Tartaar, Daslook, Wasabi en Eierdooiercrème
° ° ° ° °
Lamscarré uit de Oven met Kersensaus, Ananascarpaccio en Polenta,
Geitenkaas en Canneloni met Spitskool
° ° ° ° °
Mousse van Aardbei en Mascarpone, Beurre Noisette en Basilicum
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Gruner Veltliner < Hagn > Antlasbergen – Weinviertel
34€
mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk
karaf
23€
glas
7,50€
Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 7 mei tot en met 14 juni 2025
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Soepje van Asperges met Room | 12 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 21 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 18 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken op Normandische Wijze met Gevuld Spekje | 27 € | 38 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 24 € | |
Vitello Tonnato met Steak Tartaar, Daslook, Wasabi en Eierdooiercrème | 25 € | |
Trio van Zalm, Cordon Bleu van Jakobsvrucht, Limoen en Garnaalballetjes | 25 € | |
Asperges op Vlaamse Wijze met Boter, Geplet Ei en Peterselie | 22 € | 28 € |
Asperges met Kreeftensausje en Gerookte Zalm Gevuld met Kreeftentartaar | 25 € | 32 € |
Asperges met Pinot Blanc, Gamba en Tongschar, | ||
Aardappelpuree en Grijze Garnaaltjes | 28 € | 38 € |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 29 € | |
Lentefantasie van Burrata, Tartaar en Carpaccio van Tomaat, | ||
Gegrilde Perzik, Penne Rode Pesto en Gazpacho van Aardbei | 24 € | |
Zeetong met Botersaus, Sla en Tartaar | 47 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 33 € | |
Kabeljauwhaasje met Zachte Mosterd, Topping van Scampi en Zalmquiche | 33 € | |
Linguini alla Vongole met Fijne Groentjes, Look, | ||
Gamba’s en Scampi’s | 31 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 27 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 31 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 41 € | |
Lamscarré uit de Oven met Kersensaus, Ananas en Polenta, | ||
Geitenkaas en Canneloni met Spitskool | 39 € | |
Tagliata van Holsteiner Filet Pur met Rucola, Tomaatjes, | ||
Parmezaanse Kaas, Fleur de Sel en Balsamico | 39 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 27 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 21 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 25 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4,5 € |