CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

73€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Asperges met Kreeftensausje en Gerookte Zalm Gevuld met Kreeftentartaar
° ° ° ° °
Tagliata van Holsteiner Filet Pur met Rucola, Gedroogde Tomaatjes,
Parmezaanse Kaas, Fleur de Sel en Balsamico
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta, Compote van Mandarijn en Merengue

S U G G E S T I E M E N U

73€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Vitello Tonnato met Steak Tartaar, Daslook, Wasabi en Eierdooiercrème
° ° ° ° °
Lamscarré uit de Oven met Kersensaus, Ananascarpaccio en Polenta,
Geitenkaas en Canneloni met Spitskool
° ° ° ° °
Mousse van Aardbei en Mascarpone, Beurre Noisette en Basilicum

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Gruner Veltliner < Hagn > Antlasbergen – Weinviertel

34€

mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk

karaf

23€

glas

7,50€

Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte

39€

Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje

karaf

26€

glas

8€

M E N U K A A R T

van 7 mei tot en met 14 juni 2025

Tomatensoep met Room  8 €
Kreeftensoep  14 €
Soepje van Asperges met Room  12 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  21 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  18 €  21 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  25 €
Kalfszwezeriken op Normandische Wijze met Gevuld Spekje  27 €  38 €
Zeven Kleine Voorgerechtjes  24 €
Vitello Tonnato met Steak Tartaar, Daslook, Wasabi en Eierdooiercrème  25 €
Trio van Zalm, Cordon Bleu van Jakobsvrucht, Limoen en Garnaalballetjes  25 €
Asperges op Vlaamse Wijze met Boter, Geplet Ei en Peterselie  22 €  28 €
Asperges met Kreeftensausje en Gerookte Zalm Gevuld met Kreeftentartaar  25 €  32 €
Asperges met Pinot Blanc, Gamba en Tongschar,
          Aardappelpuree en Grijze Garnaaltjes  28 €  38 €
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue  29 €
Lentefantasie van Burrata, Tartaar en Carpaccio van Tomaat,
          Gegrilde Perzik, Penne Rode Pesto en Gazpacho van Aardbei  24 €
Zeetong met Botersaus, Sla en Tartaar  47 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes  33 €
Kabeljauwhaasje met Zachte Mosterd, Topping van Scampi en Zalmquiche  33 €
Linguini alla Vongole met Fijne Groentjes, Look,
          Gamba’s en Scampi’s  31 €
Kipfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  27 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  29 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  31 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  41 €
Lamscarré uit de Oven met Kersensaus, Ananas en Polenta,
          Geitenkaas en Canneloni met Spitskool  39 €
Tagliata van Holsteiner Filet Pur met Rucola, Tomaatjes,
          Parmezaanse Kaas, Fleur de Sel en Balsamico  39 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  27 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  26 €
Spaghetti < Bolognese >  21 €
Videe met Kip en Slaatje  25 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta 4,5 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?