CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

Kies uit ons à la carte menu
Bekijk het seizoens- en suggestiemenu

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Herfstfantasie van Wilde Eend, Rode Biet met Tomaat,
Filet op Broodkruim, Focaccia en Ibericomousse
° ° ° ° °
Hertenkalf < Bordelaise > met Portobello,
Spruiten, Spek en Veenbessen
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta met Mandarijn, Mangogel en Citrus

S U G G E S T I E M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kalfscarpaccio < Billeman > met Tartaar van Rund en Kreeft,
Krabpootje met Kruidenboter
° ° ° ° °
Bosduif en Hazenrug met Portojus, Truffelaardappeltjes,
Canneloni van Knolselder en Witloofkroket
° ° ° ° °
Frambozentaartje met Mousse van Melkchocola en Rozenwater

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Verdejo < Javier Sanz > ( Villa Narcisa ) – Rueda

36€

droge en minerale ondertoon, fruitige en strakke afdronk met expressieve neus

karaf

24€

glas

7,50€

Barbera d’Alba < Fratelli Revello > – Piemonte

39€

robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en mooi zuurtje

karaf

26€

glas

8€

M E N U K A A R T

van 9 november tot en met 16 december 2022

     
  VRG HFD
     
Tomatensoep met Room  7 €  
Kreeftensoep  14 €  
Witloofsoep met Trappist en Parelhoenreepjes  11 €  
     
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  17 €  23 €
Scampi’s Vincent  19 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  15 €  19 €
Garnaalkroketten met Slaatje  19 €  23 €
Kalfszwezeriken met Mosterd < Pommery >  22 €  32 €
Zeven Kleine Voorgerechten  22 €  
Herfstfantasie van Wilde Eend, Rode Biet met Tomaat,    
          Filet op Broodkruim, Focaccia en Ibericomousse  21 €  
Kalfscarpaccio < Billeman > met Tartaar van Rund en Kreeft,    
          Krabpootje met Kruidenboter  23 €  
     
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue    25 €
Pasta Pesto met Krokante Scampi’s en Groenten uit de Wok    27 €
Vispannetje < Armoricaine > met Wokgroenten    29 €
Lasagne van Noorse Zalm en Heilbot met Spinazie    
          Pinot Blanc, Tomaat en Mosseltjes    27 €
Kabeljauwhaas uit de Oven met Tomatenfondue, Geplette    
          Aardappel met Limoen, Timbaal van Snijboontjes       29 €
Thaise Vol-au-Vent met Oosters Slaatje,     
          Mi Cuit van Tonijn, Scampi en Soja    27 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur    29 €
Kippenfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise    25 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise    28 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise    35 €
Osso Bucco met Pasta  ( kalfsschenkel met kruidige tomatensaus, wortel en ajuin )    33 €
Entrecote Black Angus met Cognac, Sjalotjes en Quiche Lorraine    35 €
Hertenkalf < Bordelaise > met Portobello, Spruiten, Spek en Veenbessen    35 €
Bosduif en Hazenrug met Portojus, Truffelaardappeltjes,    
          Canneloni van Knolselder en Witloofkroket    37 €
     
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s    23 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s    23 €
Spaghetti < Bolognese >    15 €
Videe met Kip en Slaatje    19 €
     
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta    3 €

 

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Reserveer je tafel

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?

Samen de mogelijkheden bekijken