CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
72€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Fantasie van Rundcarpaccio, Pannenkoekje met Tartaar en Specerijen,
Sausje met Dragon en Rucola
° ° ° ° °
Hertenkalffilet < Bordelaise > met Gevulde Portobello,
Spek, Spruitjes, Bieslook en Sjalot met Veenbessen
° ° ° ° °
Krokantje van Hazelnoot, Yuzu en Compote van Peer,
Zoetjes van Saffraan, Honing en Kaneel
S U G G E S T I E M E N U
72€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Speelse Tonno Tonnato met Eierdooiercrème en
Cordon Bleu van Jakobsvrucht
° ° ° ° °
Simmentaler Filet Pur met Portojus, Canneloni met Savooi en Polenta,
Crème van Knolselder en Zoete Aardappel
° ° ° ° °
Krokantje van Hazelnoot, Yuzu en Compote van Peer,
Zoetjes van Saffraan, Honing en Kaneel
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Chardonnay < Cantina Tramin > Termeno – Alto Adige
39€
strogeel met fruitige aroma’s, vanille en een botertje met droge afdronk
karaf
26€
glas
8€
Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 18 december 2024 tot en met 25 januari 2025
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Witloofsoep met Trappist < Westmalle > en Portobello | 10 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 21 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 18 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble | 27 € | 37 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 24 € | |
Speelse Tonno Tonnato met Eierdooiercrème en | ||
Cordon Bleu van Jakobsvrucht | 25 € | |
Fantasie van Rundcarpaccio, Pannenkoekje met Tartaar en Specerijen, | ||
Sausje met Dragon en Rucola | 25 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 27 € | |
Kabeljauwhaasje met Tomatenfondue en Pinot Blanc, | ||
Witloof met Snijbonen en Mousseline van Butternut | 34 € | |
Zeetong met Botersaus, Verse Tartaar en Salade | 46 € | |
Gegrilde Noorse Zalm en Jakobsvruchten met Beurre Blanc, | ||
Mosterdkorst met Tomaat en Stamppot van Broccoli | 34 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 31 € | |
Vol-au-Vent < Deluxe > met Kip en Zwezerik, Witloof en Appel | 33 € | |
Osso Bucco met Pasta ( kalfsschenkel met pittige tomatensaus en wortel ) | 36 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 27 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 31 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 38 € | |
Simmentaler Filet Pur met Porto, Canneloni met Savooi en | ||
Polenta, Crème van Knolselder en Zoete Aardappel | 38 € | |
Fazant < Brabançonne > in Witloofroom, | ||
Bintjes, Pancetta en Witloofkroketje | 36 € | |
Hertenkalffilet < Bordelaise > met Gevulde Portobello, | ||
Spek, Spruitjes, Bieslook en Sjalot met Veenbessen | 38 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 19 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 24 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4 € |