CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
72€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Skrei met Korst van Parelcouscous en Rode Kokoskerrie,
Spitskool, Gepofte Wortel en Emulsie van Oesterblad
° ° ° ° °
Kalfs Filet Pur Rosé < Gremolata > met Lookjus,
Gegrilde Asperge, Gekonfijte Tomaat en Erwtencrème
° ° ° ° °
Chocoladetwist, Praline van Hazelnoot en Macaron
S U G G E S T I E M E N U
72€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio van Tonijn met Timbaal van Gerookte Zalm en Tartaar,
Kruidenblini met Gamba, Doperwten en Wasabi
° ° ° ° °
Lamscarré uit de Oven met Jus van Madeira,
Krokantje van Spek, Witloof en Zoete Aardappel
° ° ° ° °
Krokantje van Passievrucht, Karamel en Fleur de Sel
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Chardonnay < Cantina Tramin > Termeno – Alto Adige
39€
strogeel met fruitige aroma’s, vanille en een botertje met droge afdronk
karaf
26€
glas
8€
Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 29 januari 2025 tot en met 15 maart 2025
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Erwtensoep met Katenspek | 10 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 21 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 18 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble | 27 € | 37 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 24 € | |
Carpaccio van Tonijn met Timbaal van Gerookte Zalm en Tartaar, | ||
Kruidenblini met Gamba, Doperwten en Wasabi | 25 € | |
Bellota Ham met Kort Gebakken Jakobsvrucht, Sjalotcompote, | ||
Kroketje van Iberico, Salty Finger en Rucola | 25 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 27 € | |
Skrei met Korst van Parelcouscous en Rode Kokoskerrie, | ||
Spitskool, Gepofte Wortel en Emulsie van Oesterblad | 38 € | |
Zeetong op Oostendse Wijze met Salade | 46 € | |
Lasagne van Noorse Zalm en Heilbot met Licht Romig | ||
Kreeftensausje en Venusschelpen | 33 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 31 € | |
Gamba’s en Scampi’s in Zachte Thaise Curry, | ||
Venusschelpen, Mosselen en Gebakken Rijst | 34 € | |
Stoofvlees < Westmalle > met Fris Witloofslaatje en Groene Appel | 24 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 27 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 31 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 38 € | |
Lamscarré uit de Oven met Jus van Madeira, | ||
Krokantje van Spek, Witloof en Zoete Aardappel | 39 € | |
Kalfs Filet Pur Rosé < Gremolata > met Lookjus, | ||
Gegrilde Asperge, Gekonfijte Tomaat en Erwtencrème | 36 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 19 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 24 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4 € |