CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

68€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kabeljauwhaas uit de Oven met Korst van Parelcouscous en Fijne Groentjes,
Spitskool en Botersausje met Venusschelpen
° ° ° ° °
Kalfscarré < Billeman > op Carpaccio van Ananas met Kruidenpannenkoek,
Honing-Tijmworteltjes en Jus van Madeira met Paddestoelen
° ° ° ° °
Mousse van Aardbei & Mascarpone, Beurre Noisette en Tiramisu

S U G G E S T I E M E N U

68€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Vitello Tonnato met Kreeftentartaar, Tonijn en Gamba in Pancetta
° ° ° ° °
Lamscarré met Zoetige Kersensaus, Pompoen en Knolselder,
Buidel van Groene Asperges en Uiencrumble
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta < Exotic > met Amandelcrumble,
Witte Chocola en Ananas

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Gruner Veltliner – Antlasbergen < Hagn > Weinviertel

34€

Mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren, lange afdronk

karaf

23€

glas

7,20€

Le Due Gemme < Collosorbo > Montalcino – Toscane

36€

Vol maar elegant met fris zuurtje, kruidig en 10 maanden eikgelagerd

karaf

25€

glas

7,50€

M E N U K A A R T

van 6 maart 2024 tot en met 20 april 2024

A LA CARTE SERVEREN WIJ MAX 4 VERSCHILLENDE GERECHTEN PER GANG VRG HFD
Tomatensoep met Room  8 €
Kreeftensoep  14 €
Soepje van Geroosterde Paprika en Mascarpone  10 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  19 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  17 €  21 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  25 €
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Gestoofd Witloof en Zachte Pommery  27 €  37 €
Vitello Tonnato met Kreeftentartaar, Tonijn en Gamba in Pancetta  25 €
Tartaar van Cantharellen en Portobello, Wokgroenten en Gepocheerd Ei  18 €
Fantasie van Burrata, Carpaccio van Tomaat, Pesto en Rucola  16 €
Zeven Kleine Voorgerechtjes  23 €
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue  26 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes  29 €
Gebakken Noordzeetong met Tartaar, Sla en Botersaus  46 €
Pasta Vongole met Gamba en Scampi’s,
          Brunoise van Groentjes, Tomaat en Look  28 €
Gegrilde Noorse Zalm < Armoricaine > met Timbaal van Witloof,
          Snijbonen, Geplette Aardappel en Limoen met Wortelchips  27 €
Kabeljauwhaas uit de Oven met Korst van Parelcouscous en Fijne Groentjes,
          Spitskool en Botersausje met Venusschelpen  29 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  29 €
Kipfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  25 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  28 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  38 €
Lamscarré met Zoetige Kersensaus, Pompoen en Knolselder,
          Buidel van Groene Asperges en Uiencrumble  38 €
Kalfscarré < Billeman > op Carpaccio van Ananas met Kruidenpannenkoek,
          Honing-Tijmworteltjes en Jus van Madeira met Paddestoelen  32 €
Salade met Ibericoham, Kort Gebakken Jakobsvrucht, Lookcroutons en Limoen  29 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  26 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  26 €
Spaghetti < Bolognese >  19 €
Videe met Kip en Slaatje  24 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta  4 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?