CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kabeljauwhaas met Kruidenkorst < Armoricaine >,
Groene Asperges, Pijpajuin en Butternut
° ° ° ° °
Kalfs Filet Pur Rosé met Madeira en Krokantje van Champignons,
Mini Vol-au-Vent, Sjalot en Veenbessen
° ° ° ° °
Krokantje van Passievrucht, Karamel, Praliné en Fleur de Sel

S U G G E S T I E M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Fantasie van Iberico en Rundtartaar, Mozzarella,
Avocadoslaatje, Mango en Mousse van Iberico
° ° ° ° °
Filet de Canette met Jus van Oude Porto, Crème van Zoete Aardappel,
Gevulde Portobello en Gepofte Sjalot
° ° ° ° °
Gevulde Panna Cotta Ring met Crumble en Bloedsinaasappel

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Superiore < Pontemagno Ori > Marche

36€

intens – vol – fruitig

karaf

24€

glas

7,50€

Fronsac < Château Tessendey > Bordeaux >

36€

18 maanden houtgerijpte Fronsac – fijn, betaalbare topper

karaf

24€

glas

7,50€

M E N U K A A R T

van 20 september 2023 tot en met 28 oktober 2023

Tomatensoep met Room  7 €  
Kreeftensoep  14 €  
Bloemkoolsoep met Parelhoenreepjes  10 €  
     
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  19 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  16 €  20 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  25 €

Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Witloof en Pommery

 27 €  37 €
Carpaccio en Mousse van Zalm, Tartaar van Kreeft, Cordon Bleu    
          van Jakobsvrucht en Limoenvinaigrette  23 €  
Fantasie van Iberico en Rundtartaar, Mozzarella,    
          Avocadoslaatje, Mango en Mousse van Iberico  23 €  
Zeven Kleine Voorgerechtjes  23 €  
     
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue    26 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes    29 €
Gebakken Noordzeetong op Oostendse Wijze en Slaatje    45 €
Kabeljauwhaas met Kruidenkorst < Armoricaine >,    
          Groene Asperges, Pijpajuin en Butternut    29 €
Noorse Zalm en Kort Gegrilde Tonijn met Rode Kokoskerrie,    
          Risotto van Rivierkreeft, Knolselder en Basilicumgroenten    27 €
Gamba, Scampi en Venusschelp, Thaise Curry en Gebakken Rijst    29 €
     
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur    29 €
Kipfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise    25 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise    28 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise    37 €
Kalfs Filet Pur Rosé met Madeira en Krokantje van Champignons,    
          Mini Vol-au-Vent, Sjalot en Veenbessen    35 €
Filet de Canette met Jus van Oude Porto, Crème van Zoete Patat,    35 €
          Gevulde Portobello en Gepofte Sjalot    
     
Ceasars Salade met Krokante Kip, Ansjovis en Lookcroutons    24 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s    24 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s    24 €
Spaghetti < Bolognese >    17 €
Videe met Kip en Slaatje    21 €
     
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta    3 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?