CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Lentecreatie met Gerookte Zalm & Paling,
Rode Bietensalade en Zure Room
° ° ° ° °
Tagliata van Kalfs Filet Pur Rosé met Gedroogde Tomaat,
Rucola, Grana Padano, Fleur de Sel en Oude Balsamico
° ° ° ° °
Pavlova met Aardbei en Rabarber

S U G G E S T I E M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Vitello Tonnato & Sandwich van Steak Tartaar,
Daslookmayonaise en Eierdooierpuree
° ° ° ° °
Tournedos Black Agnus uit Nieuw Zeeland < Stroganoff > met
Gewokte Asperges, Mini Witloof en Wortelcrème
° ° ° ° °
Zoetje van Witte Chocola, Framboos en Yoghurt

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Grüner Veltliner < Antlasbergen > Hagn – Weinviertel

33€

Mooie kruiding met citroentoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk

karaf

23€

glas

7€

Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte

39€

Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje

karaf

26€

glas

8€

M E N U K A A R T

van 24 mei 2023 tot en met 24 juni 2023

A LA CARTE SERVEREN WIJ MAX 4 VERSCHILLENDE GERECHTEN PER GANG VRG HFD
Tomatensoep met Room  7 €
Kreeftensoep  14 €
Soepje van Kempische Asperges met Room  12 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  19 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  16 €  20 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  25 €
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Gestoofd Witloof en Zachte Pommery  27 €  37 €
Zeven Kleine Voorgerechten  24 €
Babykreeft < Bellevue >  36 €
Babykreeft met Wokgroenten en Kreeftensaus  39 €
Lentecreatie met Gerookte Zalm en Paling, Rode Bietensalade en Zure Room  23 €
Vitello Tonnato & Sandwich van Steak Tartaar, Daslookmayo en Eidooierpuree  23 €
Kempische Asperges op z’n Vlaams met Hoeveboter, Ei en Peterselie  19 €  26 €
Kempische Asperges met Kreeftensaus, Gerookte Zalm met Kreeftentartaar  24 €  29 €
Kempische Asperges met Kabeljauwhaas, Tomatenkorst en Zachte Pommery  24 €  29 €
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue  26 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes  29 €
Gebakken Noordzeetong op Oostendse Wijze en Slaatje  45 €
Kort Gegrilde Tonijn op Brioche, Tomatenfondue, Rucola en Balsamicosiroop  29 €
Pasta met Gamba, Scampi en Venusschelpen, Groentjes, Tomaat en Look  29 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  29 €
Kippenfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  25 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  28 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  37 €
Tournedos Black Angus uit Nieuw-Zeeland < Stroganoff >
          Gewokte Asperges, Mini Witloof en Wortelcrème  35 €
Tagliata van Kalfs Filet Pur Rosé met Gedroogde Tomaat, Rucola,
          Grana Padano, Fleur de Sel en Oude Balsamico  32 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  24 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  24 €
Spaghetti < Bolognese >  17 €
Videe met Kip en Slaatje  21 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta  3 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?