CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

Kies uit ons à la carte menu
Bekijk het seizoens- en suggestiemenu

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

59€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Fantasie van Gerookte Zalm, Kreeft en Tonijn, Mierikswortel en Pancetta
° ° ° ° °
Tagliata van Kalfsfilet Pur Rosé met Rucola, Fleur de Sel,
Grana Padano, Gedroogde Tomaat en Oude Balsamico
° ° ° ° °
Chocoladetwist met Praliné van Hazelnoot, Koffie en Macaron

S U G G E S T I E M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kort Gegrilde Tonijn, Krokante Brioche, Tomatenfondue en Rucola
° ° ° ° °
Lamscarré met Jus van Madeira, Wortelcrème, Look,
Knolselder en Krieltjes < Sarladaise >
° ° ° ° °
Limoncellomousse, Vanille Panna Cotta en Aardbeiensorbet

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Pecorino < Becco Reale > Vigna Madre – Abruzzo

34€

strogeel met fruitige tonen van peer en nectarine, fris, hartig en mineraal

karaf

23€

glas

7€

Vermell < Celler del Roure > Levante – Valencia

34€

helder rood, soepel, fruitig met mediterrane toets

karaf

23€

glas

7€

M E N U K A A R T

van 25 juni tot en met 5 augustus 2022

Tomatensoep met Room 6 €
Kreeftensoep 13 €
Soepje van Jonge Prei met Lookcroutons 6 €

Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola 16 € 22 €
Scampi’s Vincent 18 € 26 €
Kaaskroketten met Slaatje 14 € 18 €
Garnaalkroketten met Slaatje 17 € 22 €
Fantasie van Gerookte Zalm, Kreeft en Tonijn, Mierikswortel en Pancetta 19 €
Creatie van Rund Blauw Wit met Buffelmozzarella carpaccio – tartaar – filet pur 21 €
Kalfszwezeriken met Mosterd < Pommery > 21 € 29 €
Zeven Kleine Voorgerechten 19 €

Vegetarische Proevertjes 24 €
Vispannetje < Armoricaine > met Wokgroenten 29 €
Babykreeft Bellevue 36 €
Warme Babykreeft met Wokgroenten en Kreeftensaus 39 €
Zeeuwse Mosselen natuur 27 €
Zeeuwse Mosselen look – curry – Vincent 29 €
Kabeljauwhaas met Korst van Parelcouscous, Botersaus en Venusschelpen 29 €
Kort Gegrilde Tonijn, Krokante Brioche, Tomatenfondue en Rucola 29 €
Zeetong met Frisse Sla en Botersaus 39 €

Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur 29 €
Kippenfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise 22 €
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise 27 €
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise 35 €
Lamscarré met Jus van Madeira, Wortelcrème, Look,
Knolselder en Krieltjes < Sarladaise > 35 €
Thaise Vol-au-Vent met Oosters Slaatje, Micuit van Tonijn,
Scampi, Limoen en Soja 25 €
Tagliata van Kalfsfilet Pur Rosé met Rucola, Fleur de Sel, 31 €
Grana Padano, Gedroogde Tomaat en Oude Balsamico

Salade van Noorse Zalm, Bellevue en Gerookt met Kruidendressing 23 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s 23 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s 23 €
Spaghetti < Bolognese > 15 €
Videe met Kip en Slaatje 19 €

Frieten – Kroketten – Puree – Pasta 3 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Reserveer je tafel

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?

Samen de mogelijkheden bekijken