CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
69€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio en Mousse van Noorse Zalm, Pannenkoek met Kreeftentartaar,
Sausje met Dragon en Kreeft, Garnaalballtjes met Wasabi
° ° ° ° °
Wilde Eend met Boutje in z’n Jus met Porto, Ananastatin,
Tijmworteltjes en Tortellini met Paprika
° ° ° ° °
Koekje van Chocola en Cremeux, Mousse van Melkchocola en
Karamel, Biscuit en Roomijs van Hazelnoot
S U G G E S T I E M E N U
69€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Speelse Tonno Tonnato met Cordon Bleu van Jakobsvrucht
° ° ° ° °
Simmentaler Filet Pur met Single Malt Sausje, Gepofte Sjalot,
Mini Vol-au-Vent en Krokantje met Paddestoelen
° ° ° ° °
Mousse van Kokos en Mascarpone, Mango en Passievrucht,
Cannelloni van Exotisch Fruit
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Chardonnay < Cantina Tramin > Termeno – Alto Adige
39€
strogeel met fruitige aroma’s, vanille en een botertje met droge afdronk
karaf
26€
glas
8€
Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 18 september tot en met 26 oktober 2024
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Soepje van Butternut met Chili en Scampistaartjes | 12 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 21 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 18 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble | 27 € | 37 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 24 € | |
Carpaccio en Mousse van Noorse Zalm, Kreeftentartaar, | ||
Sausje met Dragon en Kreeft, Garnaalballtjes met Wasabi | 24 € | |
Speelse Tonno Tonnato met Cordon Bleu van Jakobsvrucht | 24 € | |
Gebakken Zeetong op Oostendse Wijze met | ||
Pinot Blanc, Groentesliertjes en Mosseltjes | 46 € | |
Pasta Vongole met Groentebrunoise, Tomaat, Look, | ||
Venusschelpen, Gamba en Scampi’s | 29 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 26 € | |
Kruidig Gestoomde Kabeljauw en Langoustines met Kreeftensaus, | ||
Courgette, Preimousseline en Lamsoren | 35 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 31 € | |
Gevulde Parelhoenrolletjes en Gamba’s met Indische Kerrie, | ||
Filogebakje met Gegrilde Groentjes | 29 € | |
Osso Bucco met Pasta | 33 € | |
( kalfsschenkel met pittige tomatensaus en wortel ) | ||
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 26 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 29 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 38 € | |
Simmentaler Filet Pur met Single Malt Sausje, Gepofte Sjalot, | ||
Mini Vol-au-Vent en Krokantje met Paddestoelen | 38 € | |
Wilde Eend met Boutje in z’n Jus met Porto, Ananastatin, | ||
Tijmworteltjes en Tortellini met Paprika | 34 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 19 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 24 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4 € |