CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

Kies uit ons à la carte menu
Bekijk het seizoens- en suggestiemenu

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

59€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio van Gerookte Lende met Oude Balsamico,
Grana Padano en Steak Tartaar < Classico >
° ° ° ° °
Lamscarré uit de Oven met Rode Bourgogne,
Lasagne en Mix van Bospaddestoelen
° ° ° ° °
Taartje van Mango, Yuzu en Vanilleroomijs

S U G G E S T I E M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Gerookte Zalm en Kort Gegrilde Tonijn met Wasabi en Mierikswortel,
Crème van Avocado en Mango
° ° ° ° °
Wilde Eend in z’n Jus met Porto, Sjalot met Veenbessen,
Gevulde Portobello met Spruit en Spek
° ° ° ° °
Tartelette met Rabarber, Aardbei, Amandel en Witte Chocola

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Verdejo < Javier Sanz > ( Villa Narcisa ) – Rueda

36€

droge en minerale ondertoon, fruitige en strakke afdronk met expressieve neus

karaf

24€

glas

7,50€

Barbera d’Alba < Fratelli Revello > – Piemonte

39€

robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en mooi zuurtje

karaf

26€

glas

8€

M E N U K A A R T

van 24 september tot en met 29 oktober 2022

VRG HFD
Tomatensoep met Room  7 €
Kreeftensoep  14 €
Witloofsoep met Trappist < Westmalle >  9 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  17 €  23 €
Scampi’s Vincent  19 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  15 €  19 €
Garnaalkroketten met Slaatje  19 €  23 €
Zes Oesters Natuur     ( gegratineerd met tomaat en basilicum   + 3 €  )  19 €
Kalfszwezeriken met Mosterd < Pommery >  22 €  32 €
Zeven Kleine Voorgerechten  22 €
Carpaccio van Gerookte Lende met Oude Balsamico,
          Grana Padano en Steak Tartaar < Classico >  21 €
Gerookte Zalm en Kort Gegrilde Tonijn met Wasabi en Mierikswortel,
          Crème van Avocado en Mango  21 €
Vegetarische Proevertjes  24 €
Vispannetje < Armoricaine > met Wokgroenten  29 €
Kabeljauwhaas & Jakobsvruchten met Botersaus,
          Parelcouscous, Fijne Groentjes en Bloemkoolmousseline  29 €
Noorse Zalmfilet < Bèarnaise > met Buidel van Groene Asperges,
          Gedroogde Tomaat, Basilicum en Mozzarella  27 €
Pasta met Zachte Indische Kerrie,
          Gamba’s, Scampi’s en Venusschelpen  29 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  29 €
Kippenfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  25 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  28 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  35 €
Wilde Eend in Wildjus met Porto, Sjalot met Veenbessen,
          Gevulde Portobello met Spruit en Spek  33 €
Lamscarré uit de Oven met Rode Bourgogne, Lasagne en Bospaddestoelen  35 €
Vol-au-Vent met Kalfszwezerik met Peulgroentjes en Witloof  27 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  23 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  23 €
Spaghetti < Bolognese >  15 €
Videe met Kip en Slaatje  19 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta  3 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Reserveer je tafel

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?

Samen de mogelijkheden bekijken