CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
65€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kabeljauwhaas met Kruidenkorst < Armoricaine >,
Groene Asperges, Pijpajuin en Butternut
° ° ° ° °
Kalfs Filet Pur Rosé met Madeira en Krokantje van Champignons,
Mini Vol-au-Vent, Sjalot en Veenbessen
° ° ° ° °
Krokantje van Passievrucht, Karamel, Praliné en Fleur de Sel
S U G G E S T I E M E N U
65€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Fantasie van Iberico en Rundtartaar, Mozzarella,
Avocadoslaatje, Mango en Mousse van Iberico
° ° ° ° °
Filet de Canette met Jus van Oude Porto, Crème van Zoete Aardappel,
Gevulde Portobello en Gepofte Sjalot
° ° ° ° °
Gevulde Panna Cotta Ring met Crumble en Bloedsinaasappel
M E N U K A A R T
van 20 september 2023 tot en met 28 oktober 2023
Tomatensoep met Room | 7 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Bloemkoolsoep met Parelhoenreepjes | 10 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 19 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 16 € | 20 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Witloof en Pommery |
27 € | 37 € |
Carpaccio en Mousse van Zalm, Tartaar van Kreeft, Cordon Bleu | ||
van Jakobsvrucht en Limoenvinaigrette | 23 € | |
Fantasie van Iberico en Rundtartaar, Mozzarella, | ||
Avocadoslaatje, Mango en Mousse van Iberico | 23 € | |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 23 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 26 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 29 € | |
Gebakken Noordzeetong op Oostendse Wijze en Slaatje | 45 € | |
Kabeljauwhaas met Kruidenkorst < Armoricaine >, | ||
Groene Asperges, Pijpajuin en Butternut | 29 € | |
Noorse Zalm en Kort Gegrilde Tonijn met Rode Kokoskerrie, | ||
Risotto van Rivierkreeft, Knolselder en Basilicumgroenten | 27 € | |
Gamba, Scampi en Venusschelp, Thaise Curry en Gebakken Rijst | 29 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 25 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 28 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 37 € | |
Kalfs Filet Pur Rosé met Madeira en Krokantje van Champignons, | ||
Mini Vol-au-Vent, Sjalot en Veenbessen | 35 € | |
Filet de Canette met Jus van Oude Porto, Crème van Zoete Patat, | 35 € | |
Gevulde Portobello en Gepofte Sjalot | ||
Ceasars Salade met Krokante Kip, Ansjovis en Lookcroutons | 24 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 24 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 24 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 17 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 21 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 3 € |