CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
65€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio van Tonijn, Kreeftentartaar en Mango,
Gerookte Paling, Grijze Garnaal en Melktongetje op Broodkruim
° ° ° ° °
Gevulde Parelhoen en Gamba’s, Carpaccio van Courgette,
Groentebuidel en Kwarteleitje
° ° ° ° °
Mousse van Karamel, Praliné Krokant en Roomijs van Hazelnoot
S U G G E S T I E M E N U
65€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Noorse Zalm uit de Oven met Kruidenkorst en Rode Kokoskerrie,
Preimousseline met Spinazie en Groene Asperges
° ° ° ° °
Solomillo Duroc ( haasje ) met Zoetige Kersensaus,
Ananas in Bladerdeeg, Honing-tijm Worteltjes en Paprikatortellini
° ° ° ° °
Gevuld Soesje met Framboos, Cassis en Vanille
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Grüner Veltliner < Antlasbergen > Hagn – Weinviertel
33€
Mooie kruiding met citroentoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk
karaf
23€
glas
7€
Le Due Gemme < Collosorbo > Montalcino – Toscane
36€
Vol maar elegant met fris zuurtje, kruidig en 10 maanden eikgelagerd
karaf
25€
glas
7,50€
M E N U K A A R T
van 25 februari 2023 tot en met 14 april 2023
Tomatensoep met Room | 7 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Pompoensoep met Scampistaarten, Citroengras en Chili | 12 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 19 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 16 € | 20 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 24 € |
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Gestoofd Witloof en Zachte Mosterd | 22 € | 33 € |
Zeven Kleine Voorgerechten | 24 € | |
Carpaccio van Tonijn, Kreeftentartaar en Mango, | ||
Gerookte Paling, Grijze Garnaal en Melktongetje | 24 € | |
Salade met Ibericoham en Kort Gebakken Jakobsvruchten, | ||
Limoenvinaigrette en Lookcroutons | 22 € | 28 € |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 26 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 29 € | |
Gebakken Noordzeetong met Botersaus en Slaatje | 45 € | |
Pasta Pesto met Groenten uit de Wok en Scampi’s | 27 € | |
Noorse Zalm uit de Oven met Kruidenkorst en Rode Kokoskerrie, | ||
Preimousseline met Spinazie en Groene Asperges | 27 € | |
Mixte Grill van Vis < Béarnaise > met Geplette Aardappel, | ||
Limoen en Witlooftimbaal met Snijbonen | 29 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kippenfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 25 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 28 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 37 € | |
Osso Bucco met Verse Pasta | 33 € | |
Gevulde Parelhoen en Gamba’s, Carpaccio van Courgette, | ||
Groentebuidel en Kwarteleitje | 29 € | |
Entrecote Black Angus < Bordelaise > met Ovengarni en Rösti | 35 € | |
Solomillo Duroc ( haasje ) met Zoetige Kersensaus, | ||
Ananas in Bladerdeeg, Honing-tijm Wortel en Tortellini | 31 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 24 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 24 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 17 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 21 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 3 € |