CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

Kies uit ons à la carte menu
Bekijk het seizoens- en suggestiemenu

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio en Mousse van Noorse Zalm, Kreeftentartaar,
Cordon Bleu van Jakobsvrucht en Limoenvinaigrette
° ° ° ° °
Kalfsfilet Pur Rosé met Rozenbottelsaus
Eendenlever en Quiche Lorraine
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta, Amandelcrumble, Ananas en Witte Chocola

S U G G E S T I E M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje,
Gestoofd Witloof en Zachte Mosterd
° ° ° ° °
Entrecote van Iberico Varken met Jus van Madeira, Honing-tijm Worteltjes,
Ananascarpaccio en Kruidenpannekoek met Paddestoelen
° ° ° ° °
Krokantje van Passievucht, Caramel en Praliné

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Côtes de Gascogne < Domaine Tariquet > Réserve

33€

licht hout gerijpt, intense neus en rijke finale in de mond

karaf

23€

glas

7€

Le Due Gemme < Collosorbo > Montalcino – Toscane

36€

vol maar elegant met fris zuurtje, kruidig en 10 maanden eikgelagerd

karaf

25€

glas

7,50€

M E N U K A A R T

van 21 januari 2023 tot en met 24 februari 2023

Tomatensoep met Room  7 €
Kreeftensoep  14 €
Soepje van Geroosterde Paprika en Mascarpone  9 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  19 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  16 €  20 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  24 €
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Gestoofd Witloof en Zachte Mosterd  22 €  33 €
Zeven Kleine Voorgerechten  23 €
Carpaccio en Mousse van Noorse Zalm, Kreeftentartaar,
          Cordon Bleu van Jakobsvrucht en Limoenvinaigrette  21 €
Duet van Oesters Natuur en Gegratineerde met Tomaat en Basilicum,
Geserveerd met Foccaciabrood  22 €  33 €
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue  26 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes  29 €
Skrei < Armoricaine > met Krokant Kruidenkorstje en Wasabi,
          Groene Asperge, Lenteui en Butternutmousseline  28 €
Noorse Zalm en Gegrilde Tonijn met Rode Kokos, Risotto van
          Schaaldieren, Knolselder en Basilicumgroenten  29 €
Verse Pasta met Jabobsvruchten en Kreeft,
          Mosselen en Kreeftensaus  29 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  29 €
Kippenfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  25 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  28 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  35 €
Lamscarré met Rode Bourgogne, Portobello en Lasagne  38 €
Entrecote van Iberico Varken met Jus van Madeira, Honing-tijm Worteltjes,
          Ananascarpaccio en Kruidenpannekoek met Paddestoelen  28 €
Kalfsfilet Pur Rosé met Rozenbottel, Eendenlever en Quiche Lorraine  36 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  24 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  24 €
Spaghetti < Bolognese >  17 €
Videe met Kip en Slaatje  21 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta  3 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Reserveer je tafel

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?

Samen de mogelijkheden bekijken