CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
69€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Fantasie van Rundcarpaccio, Pannenkoekje met Tartaar en Specerijen,
Sausje met Dragon en Rucola
° ° ° ° °
Filet de Canette met Gevulde Portobello, Canneloni van Spitskool,
Kersensausje en Kroket van Jamon Iberico
° ° ° ° °
Batida de Coco met Ananas, Yoghurtmousse, Vanille en Madeleintje
S U G G E S T I E M E N U
69€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio van Tonijn en Kaaskrokantje met Kreeftentartaar,
Eierdooiercrème, Doperwt en Wasabi
° ° ° ° °
Lamscarré in z’n Jus met Peper, Quiche Lorraine, Groene Asperges,
Ravioli met Spinazie en Kwartelspiegelei
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta met Compote en Mousse van Mandarijn
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Gruner Veltliner – Antlasbergen < Hagn > Weinviertel
34€
Mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren, lange afdronk
karaf
23€
glas
7,20€
Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 31 juli tot en met 14 september 2024
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Heldere Bouillon met Fijne Groentjes | 12 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 21 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 18 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble | 27 € | 37 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 24 € | |
Fantasie van Rundcarpaccio, Pannenkoekje met Tartaar, | ||
Sausje met Dragon en Rucola | 24 € | |
Carpaccio van Tonijn en Kaaskrokantje met Kreeftentartaar, | ||
Eierdooiercrème, Doperwt en Wasabi | 24 € | |
Burrata met Tartaar van Tomaat en Gazpacho van Doperwt | 18 € | |
Pasta Vongole met Groentebrunoise, Tomaat, Look, | ||
Venusschelpen, Gamba en Scampi’s | 29 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 26 € | |
Cordon Bleu van Kabeljauw met Jus van Bouillabaisse, | ||
Zeevruchten, Gerookte Paling en Crème van Bloemkool | 33 € | |
Krokante Gamba’s met Aziatische Groentesalade en Sesamvinaigrette | 27 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 29 € | |
Kort Gegrilde Tonijn op Brioche, Tomatenfondue, | ||
Rucola en Siroopje van Oude Balsamico | 28 € | |
Stoofvlees < Westmalle > met Fris Witloofslaatje en Groene Appel | 23 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 25 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 28 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 38 € | |
Filet de Canette met Gevulde Portobello, Canneloni van Spitskool, | ||
Kersensausje en Kroket van Jamon Iberico | 33 € | |
Lamscarré in z’n Jus met Peper, Quiche, Groene Asperges, | ||
Ravioli met Spinazie en Kwartelspiegelei | 38 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 19 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 24 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4 € |