CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
68€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kabeljauwhaas uit de Oven met Korst van Parelcouscous en Fijne Groentjes,
Spitskool en Botersausje met Venusschelpen
° ° ° ° °
Kalfscarré < Billeman > op Carpaccio van Ananas met Kruidenpannenkoek,
Honing-Tijmworteltjes en Jus van Madeira met Paddestoelen
° ° ° ° °
Mousse van Aardbei & Mascarpone, Beurre Noisette en Tiramisu
S U G G E S T I E M E N U
68€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Vitello Tonnato met Kreeftentartaar, Tonijn en Gamba in Pancetta
° ° ° ° °
Lamscarré met Zoetige Kersensaus, Pompoen en Knolselder,
Buidel van Groene Asperges en Uiencrumble
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta < Exotic > met Amandelcrumble,
Witte Chocola en Ananas
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Gruner Veltliner – Antlasbergen < Hagn > Weinviertel
34€
Mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren, lange afdronk
karaf
23€
glas
7,20€
Le Due Gemme < Collosorbo > Montalcino – Toscane
36€
Vol maar elegant met fris zuurtje, kruidig en 10 maanden eikgelagerd
karaf
25€
glas
7,50€
M E N U K A A R T
van 6 maart 2024 tot en met 20 april 2024
A LA CARTE SERVEREN WIJ MAX 4 VERSCHILLENDE GERECHTEN PER GANG | VRG | HFD |
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Soepje van Geroosterde Paprika en Mascarpone | 10 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 19 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 17 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Gestoofd Witloof en Zachte Pommery | 27 € | 37 € |
Vitello Tonnato met Kreeftentartaar, Tonijn en Gamba in Pancetta | 25 € | |
Tartaar van Cantharellen en Portobello, Wokgroenten en Gepocheerd Ei | 18 € | |
Fantasie van Burrata, Carpaccio van Tomaat, Pesto en Rucola | 16 € | |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 23 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 26 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 29 € | |
Gebakken Noordzeetong met Tartaar, Sla en Botersaus | 46 € | |
Pasta Vongole met Gamba en Scampi’s, | ||
Brunoise van Groentjes, Tomaat en Look | 28 € | |
Gegrilde Noorse Zalm < Armoricaine > met Timbaal van Witloof, | ||
Snijbonen, Geplette Aardappel en Limoen met Wortelchips | 27 € | |
Kabeljauwhaas uit de Oven met Korst van Parelcouscous en Fijne Groentjes, | ||
Spitskool en Botersausje met Venusschelpen | 29 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 25 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 28 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 38 € | |
Lamscarré met Zoetige Kersensaus, Pompoen en Knolselder, | ||
Buidel van Groene Asperges en Uiencrumble | 38 € | |
Kalfscarré < Billeman > op Carpaccio van Ananas met Kruidenpannenkoek, | ||
Honing-Tijmworteltjes en Jus van Madeira met Paddestoelen | 32 € | |
Salade met Ibericoham, Kort Gebakken Jakobsvrucht, Lookcroutons en Limoen | 29 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 19 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 24 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4 € |