CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
65€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio en Mousse van Noorse Zalm, Kreeftentartaar,
Cordon Bleu van Jakobsvrucht en Limoenvinaigrette
° ° ° ° °
Kalfsfilet Pur Rosé met Rozenbottelsaus
Eendenlever en Quiche Lorraine
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta, Amandelcrumble, Ananas en Witte Chocola
S U G G E S T I E M E N U
65€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje,
Gestoofd Witloof en Zachte Mosterd
° ° ° ° °
Entrecote van Iberico Varken met Jus van Madeira, Honing-tijm Worteltjes,
Ananascarpaccio en Kruidenpannekoek met Paddestoelen
° ° ° ° °
Krokantje van Passievucht, Caramel en Praliné
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Côtes de Gascogne < Domaine Tariquet > Réserve
33€
licht hout gerijpt, intense neus en rijke finale in de mond
karaf
23€
glas
7€
Le Due Gemme < Collosorbo > Montalcino – Toscane
36€
vol maar elegant met fris zuurtje, kruidig en 10 maanden eikgelagerd
karaf
25€
glas
7,50€
M E N U K A A R T
van 21 januari 2023 tot en met 24 februari 2023
Tomatensoep met Room | 7 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Soepje van Geroosterde Paprika en Mascarpone | 9 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 19 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 16 € | 20 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 24 € |
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Gestoofd Witloof en Zachte Mosterd | 22 € | 33 € |
Zeven Kleine Voorgerechten | 23 € | |
Carpaccio en Mousse van Noorse Zalm, Kreeftentartaar, | ||
Cordon Bleu van Jakobsvrucht en Limoenvinaigrette | 21 € | |
Duet van Oesters Natuur en Gegratineerde met Tomaat en Basilicum, | ||
Geserveerd met Foccaciabrood | 22 € | 33 € |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 26 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 29 € | |
Skrei < Armoricaine > met Krokant Kruidenkorstje en Wasabi, | ||
Groene Asperge, Lenteui en Butternutmousseline | 28 € | |
Noorse Zalm en Gegrilde Tonijn met Rode Kokos, Risotto van | ||
Schaaldieren, Knolselder en Basilicumgroenten | 29 € | |
Verse Pasta met Jabobsvruchten en Kreeft, | ||
Mosselen en Kreeftensaus | 29 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kippenfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 25 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 28 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 35 € | |
Lamscarré met Rode Bourgogne, Portobello en Lasagne | 38 € | |
Entrecote van Iberico Varken met Jus van Madeira, Honing-tijm Worteltjes, | ||
Ananascarpaccio en Kruidenpannekoek met Paddestoelen | 28 € | |
Kalfsfilet Pur Rosé met Rozenbottel, Eendenlever en Quiche Lorraine | 36 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 24 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 24 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 17 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 21 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 3 € |