CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
65€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Lentecreatie met Gerookte Zalm & Paling,
Rode Bietensalade en Zure Room
° ° ° ° °
Tagliata van Kalfs Filet Pur Rosé met Gedroogde Tomaat,
Rucola, Grana Padano, Fleur de Sel en Oude Balsamico
° ° ° ° °
Pavlova met Aardbei en Rabarber
S U G G E S T I E M E N U
65€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Vitello Tonnato & Sandwich van Steak Tartaar,
Daslookmayonaise en Eierdooierpuree
° ° ° ° °
Tournedos Black Agnus uit Nieuw Zeeland < Stroganoff > met
Gewokte Asperges, Mini Witloof en Wortelcrème
° ° ° ° °
Zoetje van Witte Chocola, Framboos en Yoghurt
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Grüner Veltliner < Antlasbergen > Hagn – Weinviertel
33€
Mooie kruiding met citroentoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk
karaf
23€
glas
7€
Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 24 mei 2023 tot en met 24 juni 2023
A LA CARTE SERVEREN WIJ MAX 4 VERSCHILLENDE GERECHTEN PER GANG | VRG | HFD |
Tomatensoep met Room | 7 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Soepje van Kempische Asperges met Room | 12 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 19 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 16 € | 20 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Gestoofd Witloof en Zachte Pommery | 27 € | 37 € |
Zeven Kleine Voorgerechten | 24 € | |
Babykreeft < Bellevue > | 36 € | |
Babykreeft met Wokgroenten en Kreeftensaus | 39 € | |
Lentecreatie met Gerookte Zalm en Paling, Rode Bietensalade en Zure Room | 23 € | |
Vitello Tonnato & Sandwich van Steak Tartaar, Daslookmayo en Eidooierpuree | 23 € | |
Kempische Asperges op z’n Vlaams met Hoeveboter, Ei en Peterselie | 19 € | 26 € |
Kempische Asperges met Kreeftensaus, Gerookte Zalm met Kreeftentartaar | 24 € | 29 € |
Kempische Asperges met Kabeljauwhaas, Tomatenkorst en Zachte Pommery | 24 € | 29 € |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 26 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 29 € | |
Gebakken Noordzeetong op Oostendse Wijze en Slaatje | 45 € | |
Kort Gegrilde Tonijn op Brioche, Tomatenfondue, Rucola en Balsamicosiroop | 29 € | |
Pasta met Gamba, Scampi en Venusschelpen, Groentjes, Tomaat en Look | 29 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kippenfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 25 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 28 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 37 € | |
Tournedos Black Angus uit Nieuw-Zeeland < Stroganoff > | ||
Gewokte Asperges, Mini Witloof en Wortelcrème | 35 € | |
Tagliata van Kalfs Filet Pur Rosé met Gedroogde Tomaat, Rucola, | ||
Grana Padano, Fleur de Sel en Oude Balsamico | 32 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 24 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 24 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 17 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 21 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 3 € |