CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

72€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Skrei met Korst van Parelcouscous en Rode Kokoskerrie,
Spitskool, Gepofte Wortel en Emulsie van Oesterblad
° ° ° ° °
Kalfs Filet Pur Rosé < Gremolata > met Lookjus,
Gegrilde Asperge, Gekonfijte Tomaat en Erwtencrème
° ° ° ° °
Chocoladetwist, Praline van Hazelnoot en Macaron

S U G G E S T I E M E N U

72€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio van Tonijn met Timbaal van Gerookte Zalm en Tartaar,
Kruidenblini met Gamba, Doperwten en Wasabi
° ° ° ° °
Lamscarré uit de Oven met Jus van Madeira,
Krokantje van Spek, Witloof en Zoete Aardappel
° ° ° ° °
Krokantje van Passievrucht, Karamel en Fleur de Sel

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Chardonnay < Cantina Tramin > Termeno – Alto Adige

39€

strogeel met fruitige aroma’s, vanille en een botertje met droge afdronk

karaf

26€

glas

8€

Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte

39€

Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje

karaf

26€

glas

8€

M E N U K A A R T

van 29 januari 2025 tot en met 15 maart 2025

Tomatensoep met Room  8 €
Kreeftensoep  14 €
Erwtensoep met Katenspek  10 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  21 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  18 €  21 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  25 €
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble  27 €  37 €
Zeven Kleine Voorgerechtjes  24 €
Carpaccio van Tonijn met Timbaal van Gerookte Zalm en Tartaar,
          Kruidenblini met Gamba, Doperwten en Wasabi  25 €
Bellota Ham met Kort Gebakken Jakobsvrucht, Sjalotcompote,
          Kroketje van Iberico, Salty Finger en Rucola  25 €
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue  27 €
Skrei met Korst van Parelcouscous en Rode Kokoskerrie,
          Spitskool, Gepofte Wortel en Emulsie van Oesterblad  38 €
Zeetong op Oostendse Wijze met Salade  46 €
Lasagne van Noorse Zalm en Heilbot met Licht Romig
          Kreeftensausje en Venusschelpen  33 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes  31 €
Gamba’s en Scampi’s in Zachte Thaise Curry,
          Venusschelpen, Mosselen en Gebakken Rijst  34 €
Stoofvlees < Westmalle > met Fris Witloofslaatje en Groene Appel  24 €
Kipfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  27 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  29 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  31 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  38 €
Lamscarré uit de Oven met Jus van Madeira,
          Krokantje van Spek, Witloof en Zoete Aardappel  39 €
Kalfs Filet Pur Rosé < Gremolata > met Lookjus,
          Gegrilde Asperge, Gekonfijte Tomaat en Erwtencrème  36 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  26 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  26 €
Spaghetti < Bolognese >  19 €
Videe met Kip en Slaatje  24 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta  4 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?