CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio van Tonijn, Kreeftentartaar en Mango,
Gerookte Paling, Grijze Garnaal en Melktongetje op Broodkruim
° ° ° ° °
Gevulde Parelhoen en Gamba’s, Carpaccio van Courgette,
Groentebuidel en Kwarteleitje
° ° ° ° °
Mousse van Karamel, Praliné Krokant en Roomijs van Hazelnoot

S U G G E S T I E M E N U

65€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Noorse Zalm uit de Oven met Kruidenkorst en Rode Kokoskerrie,
Preimousseline met Spinazie en Groene Asperges
° ° ° ° °
Solomillo Duroc ( haasje ) met Zoetige Kersensaus,
Ananas in Bladerdeeg, Honing-tijm Worteltjes en Paprikatortellini
° ° ° ° °
Gevuld Soesje met Framboos, Cassis en Vanille

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Grüner Veltliner < Antlasbergen > Hagn – Weinviertel

33€

Mooie kruiding met citroentoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk

karaf

23€

glas

7€

Le Due Gemme < Collosorbo > Montalcino – Toscane

36€

Vol maar elegant met fris zuurtje, kruidig en 10 maanden eikgelagerd

karaf

25€

glas

7,50€

M E N U K A A R T

van 25 februari 2023 tot en met 14 april 2023

Tomatensoep met Room  7 €
Kreeftensoep  14 €
Pompoensoep met Scampistaarten, Citroengras en Chili  12 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  19 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  16 €  20 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  24 €
Kalfszwezeriken met Gevuld Spekje, Gestoofd Witloof en Zachte Mosterd  22 €  33 €
Zeven Kleine Voorgerechten  24 €
Carpaccio van Tonijn, Kreeftentartaar en Mango,
          Gerookte Paling, Grijze Garnaal en Melktongetje  24 €
Salade met Ibericoham en Kort Gebakken Jakobsvruchten,
          Limoenvinaigrette en Lookcroutons  22 €  28 €
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue  26 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes  29 €
Gebakken Noordzeetong met Botersaus en Slaatje  45 €
Pasta Pesto met Groenten uit de Wok en Scampi’s  27 €
Noorse Zalm uit de Oven met Kruidenkorst en Rode Kokoskerrie,
          Preimousseline met Spinazie en Groene Asperges  27 €
Mixte Grill van Vis < Béarnaise > met Geplette Aardappel,
          Limoen en Witlooftimbaal met Snijbonen  29 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  29 €
Kippenfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  25 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  28 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  37 €
Osso Bucco met Verse Pasta  33 €
Gevulde Parelhoen en Gamba’s, Carpaccio van Courgette,
          Groentebuidel en Kwarteleitje  29 €
Entrecote Black Angus < Bordelaise > met Ovengarni en Rösti  35 €
Solomillo Duroc ( haasje ) met Zoetige Kersensaus,
          Ananas in Bladerdeeg, Honing-tijm Wortel en Tortellini  31 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  24 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  24 €
Spaghetti < Bolognese >  17 €
Videe met Kip en Slaatje  21 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta  3 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?