ULTIEME GASTVRIJHEID
& FIJNE GERECHTEN

ULTIEME GASTVRIJHEID
& FIJNE GERECHTEN

Een belofte die Peter en Guy al sinds eind 1996 nakomen. Samen met hun team maakten zij van Bistro Vincent een hedendaagse eetgelegenheid, met de toegankelijkheid van een brasserie en gerechten op restaurantniveau. Elk met hun eigen specialiteit: Peter als gezicht van de bediening, Guy als stuwende kracht in de keuken.

“Klantvriendelijkheid gecombineerd met een uitstekende seizoensgebonden kaart, dat is onze allergrootste troef. Een sublieme wisselwerking tussen de zaal en de keuken waar je als klant de vruchten van plukt.”

Peter Mostmans – zaakvoerder Bistro Vincent

GEZELLIGHEID TROEF

GEZELLIGHEID TROEF

Van hartelijke businesslunch tot gezellig samenzijn met familie en vrienden, bij Bistro Vincent geniet je van je lunch, diner of feest in een huiselijke sfeer. Extra aangenaam door de zee van ruimte rond de tafels die voor voldoende privacy zorgt.

Tijdens de zomermaanden brengen we het buitengevoel naar binnen door de schuiframen van onze nieuwbouw open te zetten. Of je kan plaatsnemen op ons uitgebreide terras. Zeker is dat je aan elke tafel kwalitatieve gerechten geserveerd krijgt.

“Bij Bistro Vincent geniet je in een gemoedelijke en rustige sfeer van het landelijke karakter van de omgeving en de fijne gerechten op je bord.”

Guy Teuwkens – zaakvoerder Bistro Vincent

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?