CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
73€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Fantasie van Artisanaal Gerookte Zalm en Gegrilde Tonijn,
Tonijntartaar, Mango, Wasabi en Avocado
° ° ° ° °
Presa de Lomo < Bordelaise > met Tatin van Ananas,
Zalfje van Puntpaprika en Smoutebol van Aardappel
° ° ° ° °
Mousse van Kokos, Compote van Exotisch Fruit en Chocolakrokantje
S U G G E S T I E M E N U
73€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Bellota Ham & Gerookte Eendenborst, Jakobsnoot met Rode Biet,
Ibericoballetjes in Panko, Bruchetta en Sinaasvinaigrette met Mosterd
° ° ° ° °
Trio van Kempisch Kalf ( filet – wang – zwezerik ) in z’n Jus met Gepofte Look,
Sjalot en Sinaaschutney, Mini Gratin en Vol-au-Vent
° ° ° ° °
Soes met Vanillecremeux, Framboos, Lychee en Rozenwater
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Gruner Veltliner < Hagn > Antlasbergen – Weinviertel
36€
mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk
karaf
24€
glas
8€
Côtes du Rhône Villages < La Bastide St. Dominique >
36€
Fruitig en kruidig, zonder houtrijping, licht gekoeld geserveerd
karaf
24€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 13 augustus tot en met 20 september 2025
Tomatensoep met Room | 9 € | |
Kreeftensoep | 16 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 25 € |
Scampi’s Vincent | 22 € | 28 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 19 € | 22 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken op Normandische Wijze met Gevuld Spekkrokantje | 27 € | 38 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 25 € | |
Bellota Ham & Gerookte Eendenborst, Jakobsnoot met Rode Biet, | ||
Ibericoballetjes in Panko, Bruchetta en Sinaasvinaigrette | 25 € | |
Fantasie van Artisanaal Gerookte Zalm en Gegrilde Tonijn, | ||
Tonijntartaar, Mango, Wasabi en Avocado | 25 € | |
Zes Zeeuwse Oesters Natuur | 21 € | |
Zes Zeeuwse Oesters Gegratineerd met Tomaat en Basilicum | 25 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 29 € | |
Linguini Pesto met Scampi’s, Mosseltjes en Wokgroenten | 28 € | |
Kort Gegrilde Tonijn op Krokante Brioche, Tomatenfondue, | ||
Rucola en Siroopje van Oude Balsamico | 29 € | |
Twee Bereidingen van Griet en Kabeljauwhaas met Nouilly Prat | ||
Siciliaans en Spitskool – Kruidenkorst en Butternut | 39 € | |
Zeetong met Botersaus, Sla en Tartaar | 47 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 33 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 28 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 31 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 32 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 42 € | |
Gevulde Parelhoenrolletjes en Gamba’s met Indische Kerrie, | ||
Krokante Filo met Gegrilde Groentjes | 31 € | |
Trio van Kempisch Kalf ( filet – wang – zwezerik ) in z’n Jus met Gepofte Look, | ||
Sjalot en Sinaaschutney, Mini Gratin en Vol-au-Vent | 39 € | |
Presa de Lomo < Bordelaise > met Tatin van Ananas, | ||
Zalfje van Puntpaprika en Smoutebol van Aardappel | 34 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 28 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 27 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 22 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 26 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4,5 € |