CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

68€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kalfscarpaccio met Sandwich van Kalfstartaar,
Daslookmayonaise, Wasabi en Eierdooiercrème
° ° ° ° °
Simmentaler Filet Pur met Single Malt, Gewokte Asperges,
Crème van Zoete Aardappel en Kwarteleitje
° ° ° ° °
Macaron met Framboos, Lychee, Rozenwater en Witte Chocola

S U G G E S T I E M E N U

68€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Asperges met Kabeljauwhaasje,
Topping van Gamba’s en Sausje met Nouilly Prat
° ° ° ° °
Trio van Kempisch Kalf met Jus van Gepofte Look
en Krieltjes met Salsa
° ° ° ° °
Lentegebakje met Appel en Yuzu,
Amandel, Vanille en Limoenschuim

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Gruner Veltliner – Antlasbergen < Hagn > Weinviertel

34€

Mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren, lange afdronk

karaf

23€

glas

7,20€

Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte

39€

Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje

karaf

26€

glas

8€

M E N U K A A R T

van 24 april tot en met 1 juni 2024

Tomatensoep met Room  8 €
Kreeftensoep  14 €
Aspergesoep met Room  12 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  19 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  17 €  21 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  25 €
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble  27 €  37 €
Oesters Natuur      ( 6  –  9  stuks )  23 €  32 €
Oesters Gegratineerd met Tomaat en Basilicum      ( 6  –  9  stuks )  27 €  36 €
Kalfscarpaccio met Sandwich van Kalfstartaar,
          Daslookmayonaise, Wasabi en Eierdooiercrème  24 €
Zeven Kleine Voorgerechtjes  23 €
Asperges op z’n Vlaams met Botersaus, Geplet Ei en Peterselie  21 €  27 €
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue  26 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes  29 €
Gebakken Noordzeetong met Tartaar, Sla en Botersaus  46 €
Gamba’s en Scampi’s, Venusschelpen en Mosseltjes
          in Zachte Thaise Curry en Gebakken Rijst  29 €
Asperges met Kabeljauwhaasje,
          Topping van Gamba’s en Sausje met Nouilly Prat  23 €  31 €
Mixte Grill van Vis < Bellevue > met Cocktail  28 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  29 €
Kipfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  25 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  28 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  38 €
Asperges met Krokante Kalfszwezerik en Mosterd Pommery  27 €  36 €
Simmentaler Filet Pur met Single Malt, Gewokte Asperges,
          Crème van Zoete Aardappel en Kwarteleitje  38 €
Trio van Kempisch Kalf met Jus van Gepofte Look en Krieltjes met Salsa  34 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  26 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  26 €
Spaghetti < Bolognese >  19 €
Videe met Kip en Slaatje  24 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta  4 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?