CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
73€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Carpaccio van Kempisch Kalf, Melktong op Broodkruim,
Tartaar van Rund met Kreeft
° ° ° ° °
Wilde Eend met Portojus, Canelloni van Savooi en Spitskool,
Polenta, Knolseldercrème en Zoete Aardappel
° ° ° ° °
Dacquoise van Hazelnoot, Praline Krokant & Karamel Limoen
S U G G E S T I E M E N U
73€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Speelse Tonno Tonnato met Eierdooiercrème en
Cordon Bleu van Jakobsvrucht
° ° ° ° °
Lamscarré uit de Oven in z’n Jus met Madeira, Portobello met
Bieslook en Spek, Gepofte Sjalot met Veenbessen
° ° ° ° °
Cilinder met Chocolademousse, Biscuit en Cremeux < Baileys >
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Lignum Blanc < Albet i Noya > Penedèes – Catalunya
39€
het boterzachte en florale van Chardonnay en het mineralige van de Sauvignon Blanc
karaf
26€
glas
8,50€
Barbera d’Alba < Giovanni Demari > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8,50€
M E N U K A A R T
van 1 oktober tot en met 11 oktober 2025
Tomatensoep met Room | 9 € | |
Kreeftensoep | 16 € | |
Soepje van Pruimtomaat, Paprika, Basilicummoes en Olijfolie | 11 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 25 € |
Scampi’s Vincent | 22 € | 28 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 19 € | 22 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken op Normandische Wijze met Appel en Spek | 27 € | 38 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 25 € | |
Speelse Tonno Tonnato met Eierdooiercrème en | ||
Cordon Bleu van Jakobsvrucht | 25 € | |
Carpaccio van Kempisch Kalf, Melktong op Broodkruim, | ||
Tartaar van Rund met Kreeft | 25 € | |
Zes Zeeuwse Oesters Natuur | 21 € | |
Zes Zeeuwse Oesters Gegratineerd met Tomaat en Basilicum | 25 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 29 € | |
Lasagne van Noorse Zalm en Heilbot, Mosseltjes en Kreeftensaus | 29 € | |
Mixte Grill van Vis met Zachte Rode Kokoskerrie, | ||
Groene Asperges en Mousseline van Butternut | 32 € | |
Stoofpotje van Gamba, Scampi en Venusschelpen, | ||
Thaise Curry en Gebakken Rijst | 31 € | |
Zeetong met Botersaus, Sla en Tartaar | 47 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 33 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 28 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 31 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 32 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 42 € | |
Lamscarré uit de Oven in z’n Jus met Madeira, Portobello met | ||
Bieslook en Spek, Gepofte Sjalot met Veenbessen | 42 € | |
Wilde Eend met Portojus, Canelloni van Savooi en Spitskool, | ||
Polenta, Knolseldercrème en Zoete Aardappel | 37 € | |
Osso Bucco met Pasta ( kalfsschenkel met pittige tomatensaus en wortel ) | 36 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 28 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 27 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 22 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 26 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4,5 € |