CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

73€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Fantasie van Artisanaal Gerookte Zalm en Gegrilde Tonijn,
Tonijntartaar, Mango, Wasabi en Avocado
° ° ° ° °
Presa de Lomo < Bordelaise > met Tatin van Ananas,
Zalfje van Puntpaprika en Smoutebol van Aardappel
° ° ° ° °
Mousse van Kokos, Compote van Exotisch Fruit en Chocolakrokantje

S U G G E S T I E M E N U

73€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Bellota Ham & Gerookte Eendenborst, Jakobsnoot met Rode Biet,
Ibericoballetjes in Panko, Bruchetta en Sinaasvinaigrette met Mosterd
° ° ° ° °
Trio van Kempisch Kalf ( filet – wang – zwezerik ) in z’n Jus met Gepofte Look,
Sjalot en Sinaaschutney, Mini Gratin en Vol-au-Vent
° ° ° ° °
Soes met Vanillecremeux, Framboos, Lychee en Rozenwater

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Gruner Veltliner < Hagn > Antlasbergen – Weinviertel

36€

mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk

karaf

24€

glas

8€

Côtes du Rhône Villages < La Bastide St. Dominique >

36€

Fruitig en kruidig, zonder houtrijping, licht gekoeld geserveerd

karaf

24€

glas

8€

M E N U K A A R T

van 13 augustus tot en met 20 september 2025

Tomatensoep met Room  9 €
Kreeftensoep  16 €
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  25 €
Scampi’s Vincent  22 €  28 €
Kaaskroketten met Slaatje  19 €  22 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  25 €
Kalfszwezeriken op Normandische Wijze met Gevuld Spekkrokantje  27 €  38 €
Zeven Kleine Voorgerechtjes  25 €
Bellota Ham & Gerookte Eendenborst, Jakobsnoot met Rode Biet,
          Ibericoballetjes in Panko, Bruchetta en Sinaasvinaigrette  25 €
Fantasie van Artisanaal Gerookte Zalm en Gegrilde Tonijn,
          Tonijntartaar, Mango, Wasabi en Avocado  25 €
Zes Zeeuwse Oesters Natuur  21 €
Zes Zeeuwse Oesters Gegratineerd met Tomaat en Basilicum  25 €
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue  29 €
Linguini Pesto met Scampi’s, Mosseltjes en Wokgroenten  28 €
Kort Gegrilde Tonijn op Krokante Brioche, Tomatenfondue,
          Rucola en Siroopje van Oude Balsamico  29 €
Twee Bereidingen van Griet en Kabeljauwhaas met Nouilly Prat
          Siciliaans en Spitskool –  Kruidenkorst en Butternut  39 €
Zeetong met Botersaus, Sla en Tartaar  47 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes  33 €
Kipfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  28 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur  31 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  32 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise  42 €
Gevulde Parelhoenrolletjes en Gamba’s met Indische Kerrie,
          Krokante Filo met Gegrilde Groentjes  31 €
Trio van Kempisch Kalf ( filet – wang – zwezerik ) in z’n Jus met Gepofte Look,
          Sjalot en Sinaaschutney, Mini Gratin en Vol-au-Vent  39 €
Presa de Lomo < Bordelaise > met Tatin van Ananas,
          Zalfje van Puntpaprika en Smoutebol van Aardappel  34 €
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s  28 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s  27 €
Spaghetti < Bolognese >  22 €
Videe met Kip en Slaatje  26 €
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta 4,5 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?