CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
68€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Kalfscarpaccio met Sandwich van Kalfstartaar,
Daslookmayonaise, Wasabi en Eierdooiercrème
° ° ° ° °
Simmentaler Filet Pur met Single Malt, Gewokte Asperges,
Crème van Zoete Aardappel en Kwarteleitje
° ° ° ° °
Macaron met Framboos, Lychee, Rozenwater en Witte Chocola
S U G G E S T I E M E N U
68€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Asperges met Kabeljauwhaasje,
Topping van Gamba’s en Sausje met Nouilly Prat
° ° ° ° °
Trio van Kempisch Kalf met Jus van Gepofte Look
en Krieltjes met Salsa
° ° ° ° °
Lentegebakje met Appel en Yuzu,
Amandel, Vanille en Limoenschuim
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Gruner Veltliner – Antlasbergen < Hagn > Weinviertel
34€
Mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren, lange afdronk
karaf
23€
glas
7,20€
Barbera d’Alba < Fratelli Revello > Piemonte
39€
Robijnrood, rijk aroma van zwart fruit met verrassende elegantie en een mooi zuurtje
karaf
26€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 24 april tot en met 1 juni 2024
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Aspergesoep met Room | 12 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 19 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 17 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken met Mosterd Pommery, Butternut, Witloof en Uiencrumble | 27 € | 37 € |
Oesters Natuur ( 6 – 9 stuks ) | 23 € | 32 € |
Oesters Gegratineerd met Tomaat en Basilicum ( 6 – 9 stuks ) | 27 € | 36 € |
Kalfscarpaccio met Sandwich van Kalfstartaar, | ||
Daslookmayonaise, Wasabi en Eierdooiercrème | 24 € | |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 23 € | |
Asperges op z’n Vlaams met Botersaus, Geplet Ei en Peterselie | 21 € | 27 € |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 26 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 29 € | |
Gebakken Noordzeetong met Tartaar, Sla en Botersaus | 46 € | |
Gamba’s en Scampi’s, Venusschelpen en Mosseltjes | ||
in Zachte Thaise Curry en Gebakken Rijst | 29 € | |
Asperges met Kabeljauwhaasje, | ||
Topping van Gamba’s en Sausje met Nouilly Prat | 23 € | 31 € |
Mixte Grill van Vis < Bellevue > met Cocktail | 28 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 25 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 28 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 38 € | |
Asperges met Krokante Kalfszwezerik en Mosterd Pommery | 27 € | 36 € |
Simmentaler Filet Pur met Single Malt, Gewokte Asperges, | ||
Crème van Zoete Aardappel en Kwarteleitje | 38 € | |
Trio van Kempisch Kalf met Jus van Gepofte Look en Krieltjes met Salsa | 34 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 19 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 24 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4 € |