CULINAIR TAFELEN

CULINAIR TAFELEN

Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN

Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.

Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.

S E I Z O E N S M E N U

73€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Fantasie van Groene Asperges, Rundtartaar, Kwarteleitje en Blini
° ° ° ° °
Tournedos Black Angus met Krachtige Rode Bourgogne,
Bloemkoolzalfje, Polenta, Mini Gratin en Witloof
° ° ° ° °
Mousse van Aardbei en Mascarpone, Beurre Noisette en Basilicum

S U G G E S T I E M E N U

77€

Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Lauwe Babykreeft < Bellevue > met Cocktail en Mayonaise
° ° ° ° °
Filet de Canette met Zoetige Kersensaus en
Röstischijf met Ovengarnituurtjes
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta, Compote van Mandarijn en Merengue

W I J N E N
I N   D E   K I J K E R

Gruner Veltliner < Hagn > Antlasbergen – Weinviertel

36€

mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk

karaf

24€

glas

8€

Côtes du Rhône Villages < La Bastide St. Dominique >

36€

Fruitig en kruidig, zonder houtrijping, licht gekoeld geserveerd

karaf

24€

glas

8€

M E N U K A A R T

van 18 juni tot en met 9 augustus 2025

Tomatensoep met Room  8 €  
Kreeftensoep  14 €  
     
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola  19 €  24 €
Scampi’s Vincent  21 €  27 €
Kaaskroketten met Slaatje  18 €  21 €
Garnaalkroketten met Slaatje  21 €  25 €
Kalfszwezeriken op Normandische Wijze met Gevuld Spekkrokantje  27 €  38 €
Zeven Kleine Voorgerechtjes  24 €  
Tonijncarpaccio en Kaaskoekje met Kreeftentartaar, Wasabi en Daslook  25 €  
Fantasie van Groene Asperges, Rundtartaar, Kwarteleitje en Blini  25 €  
     
Lauwe Babykreeft < Bellevue > met Cocktail en Mayonaise  33 €  
Warme Babykreeft met Pinot Blanc, Tomatenfondue en Wokgroenten  39 €  
     
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue    29 €
Speelse Burrata, Tartaar en Carpaccio van Tomaat,    
          Gegrilde Perzik, Penne Rode Pesto en Gazpacho van Aardbei  24 €  
Pasta Vongole met Olijfolie, Look, Scampi & Gamba’s    31 €
Zeetong met Botersaus, Sla en Tartaar    47 €
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes    33 €
Gebakken Kabeljauwhaasje met Zachte Thaise Curry,    
          Schaaldierenrisotto, Mosseltjes en Kruidentuil    35 €
     
Stoofvlees < Westmalle > met Witloofsla en Granny Smith Appel    25 €
Kipfilet met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise    27 €
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur    29 €
Varkenshaasje met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise    31 €
Filet Pur met Slaatje    peperroom – champignonroom – béarnaise    41 €
Thaise Vol-au-Vent met Kipfilet, Oosters Slaatje met    
          Mi-Cuit van Tonijn, Scampi, Limoen en Soja    29 €
Filet de Canette met Zoetige Kersensaus en    
          Röstischijf met Ovengarnituurtjes    36 €
Tournedos Black Angus met Krachtige Rode Bourgogne,    
          Bloemkoolzalfje, Polenta, Mini Gratin en Witloof    41 €
     
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s    27 €
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s    26 €
Spaghetti < Bolognese >    21 €
Videe met Kip en Slaatje    25 €
     
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta   4,5 €

Proeven van onze seizoensgebonden gerechten van voortreffelijke kwaliteit?

Op zoek naar een unieke locatie voor je feest of bedrijfsevent?