CULINAIR TAFELEN
CULINAIR TAFELEN
Een modern à la carte menu met stijlvolle gerechten die meedansen op het ritme van de seizoenen, aangevuld met toegankelijke klassiekers uit de Franse keuken – de signatuur van Bistro Vincent. Een selectie van de suggesties wordt in 2 menu’s gegoten: een seizoens- en suggestiemenu. Kwaliteit en afwisseling gegarandeerd.
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
SEIZOENSGEBONDEN EN HOOGKWALITATIEVE PRODUCTEN
Elk seizoen gaat hand in hand met bepaalde ingrediënten – van wild tot asperges en van aardbeien tot pompoenen. Overheerlijk, maar op hun lekkerst in de juiste periode van het jaar. Een kalender die we bij Bistro Vincent maar al te graag volgen om jou de meest overheerlijke gerechten te presenteren.
Een puur stukje vlees op je bord … daarvoor rekenen we op onze nauwe samenwerking met het Slachthuis van Geel, dat bijna aan onze achtertuin grenst.
Lokaal en hoogkwalitatief, meer moet dat niet zijn.
S E I Z O E N S M E N U
73€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Fantasie van Groene Asperges, Rundtartaar, Kwarteleitje en Blini
° ° ° ° °
Tournedos Black Angus met Krachtige Rode Bourgogne,
Bloemkoolzalfje, Polenta, Mini Gratin en Witloof
° ° ° ° °
Mousse van Aardbei en Mascarpone, Beurre Noisette en Basilicum
S U G G E S T I E M E N U
77€
Fijne Hapjes
° ° ° ° °
Lauwe Babykreeft < Bellevue > met Cocktail en Mayonaise
° ° ° ° °
Filet de Canette met Zoetige Kersensaus en
Röstischijf met Ovengarnituurtjes
° ° ° ° °
Vanille Panna Cotta, Compote van Mandarijn en Merengue
W I J N E N
I N D E K I J K E R
Gruner Veltliner < Hagn > Antlasbergen – Weinviertel
36€
mooie kruiding met citrustoetsen, licht mineralig, fijne zuren met lange afdronk
karaf
24€
glas
8€
Côtes du Rhône Villages < La Bastide St. Dominique >
36€
Fruitig en kruidig, zonder houtrijping, licht gekoeld geserveerd
karaf
24€
glas
8€
M E N U K A A R T
van 18 juni tot en met 9 augustus 2025
Tomatensoep met Room | 8 € | |
Kreeftensoep | 14 € | |
Rundcarpaccio met Parmezaan en Rucola | 19 € | 24 € |
Scampi’s Vincent | 21 € | 27 € |
Kaaskroketten met Slaatje | 18 € | 21 € |
Garnaalkroketten met Slaatje | 21 € | 25 € |
Kalfszwezeriken op Normandische Wijze met Gevuld Spekkrokantje | 27 € | 38 € |
Zeven Kleine Voorgerechtjes | 24 € | |
Tonijncarpaccio en Kaaskoekje met Kreeftentartaar, Wasabi en Daslook | 25 € | |
Fantasie van Groene Asperges, Rundtartaar, Kwarteleitje en Blini | 25 € | |
Lauwe Babykreeft < Bellevue > met Cocktail en Mayonaise | 33 € | |
Warme Babykreeft met Pinot Blanc, Tomatenfondue en Wokgroenten | 39 € | |
Vegetarische Proevertjes met Wokmie, Risotto en Tomatenfondue | 29 € | |
Speelse Burrata, Tartaar en Carpaccio van Tomaat, | ||
Gegrilde Perzik, Penne Rode Pesto en Gazpacho van Aardbei | 24 € | |
Pasta Vongole met Olijfolie, Look, Scampi & Gamba’s | 31 € | |
Zeetong met Botersaus, Sla en Tartaar | 47 € | |
Vispannetje in Romige Preisaus en Gevulde Preirolletjes | 33 € | |
Gebakken Kabeljauwhaasje met Zachte Thaise Curry, | ||
Schaaldierenrisotto, Mosseltjes en Kruidentuil | 35 € | |
Stoofvlees < Westmalle > met Witloofsla en Granny Smith Appel | 25 € | |
Kipfilet met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 27 € | |
Vers Gemalen Steak Tartaar met z’n Klassiek Garnituur | 29 € | |
Varkenshaasje met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 31 € | |
Filet Pur met Slaatje peperroom – champignonroom – béarnaise | 41 € | |
Thaise Vol-au-Vent met Kipfilet, Oosters Slaatje met | ||
Mi-Cuit van Tonijn, Scampi, Limoen en Soja | 29 € | |
Filet de Canette met Zoetige Kersensaus en | ||
Röstischijf met Ovengarnituurtjes | 36 € | |
Tournedos Black Angus met Krachtige Rode Bourgogne, | ||
Bloemkoolzalfje, Polenta, Mini Gratin en Witloof | 41 € | |
Salade < Vincent > met Kip, Spek en Scampi’s | 27 € | |
Salade met Geitenkaas, Spek en Scampi’s | 26 € | |
Spaghetti < Bolognese > | 21 € | |
Videe met Kip en Slaatje | 25 € | |
Frieten – Kroketten – Puree – Pasta | 4,5 € |